28 nye spilleautomater i april 2020

28 nye spilleautomater i april 2020

Her er de nye spilleautomatene du kan spille fra april 2020. 

Nye spilleautomater fra NetEnt

Den svenske spill giganten NetEnt kommer med flere nye titler hver eneste måned. Resten av måneden kan du glede deg til følgende nye titler:

Happy Riches

Forventet lansering: 18.04.2020

 

Happy Riches er en helt ny spilleautomat fra NetEnt med 30 gevinstlinjer, fem hjul og tre rader. Det har et asiatisk, fargerikt tema med symboler som katter, koi, drager og mer. Spilleautomaten skal ha høy volatilitet og en RTP på 96,32 %. 

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen

Forventet lansering: 19.04.2020

 

En av NetEnts største lanseringer for måneden er Gordon Ramsay Hell’s Kitchen. Bygget på merkevaren til den kjente mesterkokken blir det spennende å se på hva vi har i vente. Selv om lanseringen bare er noen dager unna er det fortsatt lite informasjon angående hvordan selve spilleautomaten skal se ut. 

The Trillionaire

Forventet lansering: 20.04.2020

 

Akkurat som med Gordon Ramsay Hell’s Kitchen er det foreløpig lite informasjon om The Trillionaire selv om forventet lansering bare er noen dager unna. Utifra navnet forventer derimot vi et tema basert på luksus og høye utbetalinger.

Street Fighter 2: The World Warrior

Forventet lansering: 20.04.2020

 

Den andre av de store lanseringene for april 2020 er Street Fighter 2. Spilleautomaten er basert på det klassiske videospillet og ryktes å komme med 5 hjul og 5 rader. Volatiliteten skal være middels til høy med en RTP på 96,06 %. 

Gorilla Kingdom

Forventet lansering: 25.04.2020

 

Gorilla Kingdom kommer i slutten av måneden. Utifra bildene ser det ut til å bli nok en fantastisk spilleautomat fra NetEnt dypt inne i jungelen. Den kommer med 1024 måter å vinne på, fem hjul og fire rader. Volatiliteten er middels med en RTP på 96,3 %.  

Treasure Rain

Forventet lansering: 26.04.2020

 

Ryktes å være en asiatisk utgave av Gonzo’s Quest med fallende symboler og økende multiplikatorer. Spilleautomaten kommer med 20 gevinstlinjer, fem hjul og tre rader. Akkurat som Gonzo’s Quest er volatiliteten middels til høy og har en RTP på 95,97 %. 

Super Striker

Forventet lansering: 29.04.2020

 

Det er svært lite fotball å finne om dagen, men i denne nye spilleautomaten fra NetEnt får du i hvert fall noe nytt. Super Striker kommer med fem gevinstlinjer, tre hjul og tre rader. Spilleautomaten kommer med en middels til høy volatilitet og en RTP på 96,04 %. 

Nye spilleautomater fra Play’n Go

Her er noen nye spilleautomater fra Play’n Go du kan kose deg med i løpet av april: 

That’s Rich

Forventet lansering: 09.04.2020

 

That’s Rich ble lansert tidligere i april og kommer med et tema som oser av luksus ved strandkanten. Spilleautomaten har 10 gevinstlinjer, fem hjul og tre rader. Volatiliteten er høy og spillet har en RTP på 94,3 %. 

Ring of Odin

Forventet lansering: 16.04.2020

 

En spilleautomat spesielt for deg som er glad i norrøn mytologi. Ring of Odin kommer med symboler av Odin, runer, ravner, ulver og mer. Forvent deg både respinn og gratisspinn i denne. Spilleautomaten kommer ellers med 20 gevinstlinjer, fem hjul og tre rader. Som er vanlig fra Play’n Go har Ring of Odin høy volatilitet, samt en RTP på 94,2 %.

Annihilator

Forventet lansering: 23.04.2020

 

Annihilator er nok en lansering fra Play’n Go denne måneden. Den kommer med 10 gevinstlinjer, samt fem hjul og tre rader. Volatiliteten er igjen høy og skal ha en RTP på 94,2 %. 

Andre nye spilleautomater

Ved siden av Play’n Go og NetEnt lanseres følgende nye spilleautomater i april 2020. 

 

Pragmatic Play: Fruit Rainbow, Bronco Spirit, Great Rhino Megaways.

 

Microgaming: Crystal Dawn, Mega Vault Millionaire, Deadmau5, Lucky Riches.

 

Red Tiger: Atlantis, Zeus Lightning Power Reels.

 

Blueprint Gaming:  Whole Lotta Love, Candy Cashcades, Legacy of the Gods Megaways, Lion Thunder, Clone Bonus, 7s Deluxe, Rhino Rampage.

 

Big Time Gaming: Survivor Megaways.