Nye spilleautomater høsten 2020

Nye spilleautomater høsten 2020

Det er ingen hemmelighet at det stadig lanseres nye spilleautomater. Selv nå under pandemien blir titler lansert som vanlig. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke nye automater du kan forvente å se ut året fra de mest populære utviklerne på markedet.

 

Merk at dette er hva vi forventer vil lanseres. Ikke se bortifra at det kan komme endringer på datoene automatene blir lansert. 

 

Top Cat Most Wanted

 

En ny automat i Top Cat-universet blir lansert av Blueprint Gaming. Lanseringen ser ut til å bli 29. oktober, så du trenger ikke å vente lenge på å spille den etterlengtede oppfølgeren. Fra informasjonen vi har fått skal den nye tittelen ha en RTP på 96,12 %, middels volatilitet og en maks utbetaling på 50 000 ganger innsatsen din. Spilleautomaten har 10 gevinstlinjer.

 

Captain Riches

 

Fra Skywind Group forventer vi at Captain Riches er rett rundt hjørnet. Den kommer med en volatilitet på mellom middels og høy, sammen med en RPT på 95,04 %. Spilleautomaten har 9 gevinstlinjer, med en maks gevinst på 10 000 ganger innsatsen din. Er du glad i pirater er dette definitivt noe å se frem til.

 

Holiday Spirits

 

Fra Play’n Go kommer tittelen Holiday Spirits tidlig november. Mest sannsynlig rundt den femte. Dette er nok en automat med jul som tema. Den kommer med så lite som fem gevinstlinjer, middels volatilitet og en RTP på 94,22 %. Maks gevinst er 1600 ganger innsatsen din. 

 

Path of Destiny

 

Rundt samme tid lanserer Red Tiger sin nye automat Path of Destiny. Den vil ha et asiatisk tema med en fargekombinasjon bestående av gull, rødt og grønt. Her får du servert både gratisspinn, megasymboler og scattere. Dessverre er maks gevinst per spinn på så lite som 1380 ganger innsatsen din. Volatiliteten er middels til høy, og RTP på relativt lave 94,79 %.

 

Twin Spin Megaways

 

Rundt midten av november forventer vi at NetEnt lanserer sin megaways versjon av Twin Spin. De har hatt stor suksess med lanseringene av sine etablerte merkevarer i megaways-versjon gjennom Red Tiger i Gonzo’s Quest og Piggy Riches tidligere. Det ser vi også for oss at Twin Spin kommer til å være.

 

Her vil du potensielt kunne vinne hele 38 000 ganger innsatsen din. Med en RTP på 96,04 % er ikke det så verst. Twin Spin Megaways vil beholde sin gamle volatilitet på middels til høy.

 

Big Bad Wolf Christmas Special

 

Mellom midten og slutten av november lanserer Quickspin en juleversjon av Big Bad Wolf slik at du kan komme i ordentlig julestemning. Den originale tittelen har vært en av de mest populære fra Quickspin sammen med blant annet Sakura Fortune. Vi ser derfor ikke bortifra at dette kan bli en av de mest populære automatene når det nærmer seg jul.

 

Spilleautomaten vil ha en volatilitet på middels til høy, og en RTP på 97,34 %.

 

Divine Fortune Megaways

 

I samarbeid med Big Time Gaming vil NetEnt lansere Divine Fortune i en ny megaways-versjon. Den kommer med over 100 000 forskjellige måter å vinne på, en middels volatilitet og en RTP på fine 96,09 %. Det ryktes at Divine Fortune Megaways vil lanseres i slutten av november 2020.

 

Immortal Creatures

 

Som nærmest en etterfølger til evigunge Immortal Romance, kommer Immortal Creatures mot slutten av året. Mest sannsynlig i midten av desember. Denne er en vi virkelig har store forhåpninger til. Klarer Microgaming endelig å levere en ny klassiker?

 

Game of Thrones Power Stacks

 

Mot slutten av året vil Microgaming lansere en ny versjon av Game of Thrones-automaten i en Power Stacks versjon. For øyeblikket har vi lite informasjon om hva vi kan forvente av den, annet at den mest sannsynlig kommer mot slutten av desember.