Jackpotspill november 2020 - Her bør du spille

Jackpotspill november 2020 - Her bør du spille

Det nærmer seg jul og desember med stormskritt, og hva hadde ikke vært bedre enn å ta med en solid jackpot-gevinst inn i det nye året? Her ser vi nærmere på hvordan de ulike jackpotspillene ligger an, hvor du bør spille og hvilke du bør holde deg unna.

 

Mega Moolah

Mega Moolah ligger for øyeblikket på omtrent 50 millioner kroner. Det er mer enn så og si alle andre jackpotspill, men det er like godt under gjennomsnittet på denne automaten. Det ligger som regel på nærmere 80 millioner kroner. Derfor bør du forsøke å styre unna denne en stund til.

 

Spill nå? Nei

 

Mega Fortune

Selv om Mega Fortune ikke ligger på mer enn 40 millioner kroner, er det fortsatt nesten 6 millioner kroner mer enn hva den gjennomsnittlig blir vunnet på. Det betyr at RTP bare vil øke og øke jo lenger det går frem til jackpoten blir vunnet.

 

Om ikke det var nok har det gått over 70 dager siden jackpoten sist ble vunnet. Når vi forteller deg at den i snitt vinnes hver 66. dag, skjønner du kanskje at det er på tide å prøve lykken på Mega Fortune. 

 

Vi regner med at denne kommer til å bli vunnet i løpet av november eller tidlig desember. 

 

Spill nå? Ja

 

Hall of Gods

Hall of Gods er nok en av favorittene til jackpot-glade nordmenn. Det er kanskje ikke så rart ettersom den er basert på vikinger og norrøn mytologi. I skrivende stund ligger den største jackpoten på nærmere 42 millioner kroner. Gjennomsnittlig gevinst er derimot på 53 millioner kroner.

 

Når det er sagt nærmer det seg med stormskritt at det er på tide å vurdere å spille på Hall of Gods. Her øker nemlig sjansene til gevinst jo større jackpoten er.

 

Om ikke det var nok nærmer det seg et år siden den største jackpoten ble vunnet på denne automaten. Vi regner med at det kommer til å bli en heldig vinner i løpet av året, og i det minste i løpet av første del av 2021. Kanskje du blir den heldige jackpot-vinneren?

 

Spill nå? Kanskje

 

Jackpot Giant

Playtech er ikke en like populære utvikler blant nordmenn som den er i andre land. Likevel har de flere store jackpotspill det er mulig å prøve å vinne på. Det gjelder deriblant Jackpot Giant. 

 

Akkurat nå ligger jackpoten på 49 millioner kroner. Av hva vi kan se er gjennomsnittlig gevinst på 50 millioner kroner. I tillegg har det gått langt over gjennomsnittet basert på hvor lenge siden det er siden det er blitt en gevinst. 

 

Med andre ord nærmer det seg tiden for når det lønner seg å spille på Jackpot Giant. Det kan være nå, senere i november, eller i desember.

 

Akkurat når for være opp til deg.

 

Spill nå? Kanskje

 

Cat in Vegas

Vi nevnte dette jackpotspill på forrige oppdatering også, og mot alle odds har den fortsatt ikke blitt vunnet. Nå ligger den på over 4,2 millioner kroner, og har en gjennomsnittlig utbetaling på 2,5 millioner kroner. Om du vil ha god RTP når du prøver å vinne jackpot er Cat in Vegas definitivt vært et forsøk nå.

 

Spill nå? Ja

 

Mega Joker

Sist på listen finner vi en liten jackpot, men som likevel er en av nordmenns største favoritter. Mega Joker sin jackpot ligger for øyeblikket på 140 000 kr. I snitt blir den vunnet på mellom 160 000 og 170 000 kr.

 

Selv før jackpoten har Mega Joker en god RTP. At den potensielle gevinsten nå snart går over gjennomsnittet bør være en god nok intensiv for å begynne å vurdere å spille her. 140 000 kr hadde vel kommet ganske godt med til jul? 

 

Spill nå? Kanskje