Nye spilleautomater i oktober 2021

Nye spilleautomater i oktober 2021

Det kommer stadig vekk nye spilleautomater ut på markedet hver eneste måned. Leverandører som Play’n Go, Big Time Gaming, iSoftBet, Push Gaming og mange flere. Dette gjør at norske spillere alltid kan ha noe å se frem til hvis de er fan av spilleautomater. Og hvem er ikke det?

 

La oss se nærmere på fire spilleautomater lansert i oktober av leverandørene vi nevnte over. Vi tror disse titlene vil falle i smak blant de fleste i Norge, men også verden over. 

 

Van Der Wilde and the Outlaws (iSoftBet)

iSoftBet lanserte denne spilleautomaten 13 oktober. Van Der Wilde and the Outlaws har et tema om den ville vesten. Vi må jammen si at leverandøren virkelig har gjort en god jobb her.

 

Oppsettet i spilleautomaten er ganske standard. Den kommer med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Det er derfor ikke ufattelig mange måter å vinne på, men du skal ikke se bort ifra mye spenning. I Van Der Wilde and the Outlaws kan du faktisk dra inn hele 8000x innsats.

 

I spilleautomaten fungerer Outlaws-symbolet både som en joker med også som et scatter. Derfor bør du alltid ha øynene oppe for denne mens du spinner hjulene. 

 

Hvis tre eller flere Outlaws-symboler skulle dukke opp samtidig, så vil gratisspinn bonusen bli aktivert. Hvis symbolet er en del av en vinnende kombinasjon, så vil den ekspandere de andre symbolene den var en del av. Dette er en innovativ funksjon som vil falle i smak blant de fleste.

 

Pirate Pays (Big Time Gaming)

Pirate Pays av Big Time Gaming er enda en tittel med et tema om pirater. Den ble lansert 13 oktober og er en Megaways-automat hvor du kan vinne på utrolige 117 649 forskjellige måter. 

 

Pirates Pays har et oppsett som er meget standard for Big Time Gaming sine spilleautomater. Det er total 6 hjul med plass til opptil 6 symboler i hvert av disse. I bunn av spilleautomaten vil du også se et horisontalt hjul som kan være med på å øke gevinstene dine skikkelig. 

 

Alle symboler i Pirates Pays, som er en del av en vinnende kombinasjon, vil eksplodere og nye vil dukke opp. Det betyr at du kan få gjentatte gevinster bare ved å spinne hjulene én gang.

 

Sparky and Shortz (Play’n Go)

Enda en nylansert tittel er Sparky and Shortz. Dette er en spilleautomat med et sci-fi tema som kom ut 14 oktober og som er laget av den innovative leverandøren Play’n Go.

 

Spillet kommer med et oppsett på 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Sparky and Shortz ser utrolig flott ut med tanke på de grafiske elementene og animasjonene. Bakgrunnsmusikken og lydeffekte er heller ikke noe å klage på.

 

Det meste du kan vinne i Sparky and Shortz er 10 000 ganger innsats. I tillegg vil du kunne få gratisspinn og multiplikatorer. Play’n Go varter også opp med symboler som kan dekke hele hjulet and joker symboler som kan fullføre vinnende kombinasjoner. 

 

Fat Drac (Push Gaming)

Fat Drac er laget av Push Gaming og, som du kanskje kan gjette, har et tema om vampyrer. Det er litt morsomt at leverandøren har valgt å lage en tykk versjon av den mystiske vampyr-greven. I romanen av Bram Stoker virker Dracula å være relativt skummel, så dette er en morsom vri.

 

Fat Drac har kommer med 5 hjul, hele 6 rader og 18 gevinstlinjer. Det meste du kan vinne mens du spinner hjulene i denne automaten er vanvittige 50 000 ganger innsatsen din. Med andre ord kan du bli rik, om du er heldig, mens du spiller Push Gaming sin tittel.

 

Spilleautomaten byr på jokere, mega symboler, gratisspinn, klikk meg-bonus og mye mer.