Populære juleautomater i desember 2021

Populære juleautomater i desember 2021

Juletiden er her. Derfor er det på tide å finne frem de beste juleautomatene for desember. På med lua og vinterjakka, samt godt skotøy, for snøen har kommet for å bli i disse titlene. 

 

Her vil du kunne høre bjellene klirre, isfiske med julenissen, spise pepperkaker og få julegaver. Du kan også hjelpe en tyv med å stjele gaver slik at du kan få gode utbetalinger på hjulene.

 

De mest populære juleautomater i desember 2021 er følgende titler:

 

 

Jingle Ways, Christmas Big Bass Bonanza, Plenty of Presents, Moon Princess Christmas Kingdom og Take Santa's Shop.

 

 La oss ta en nærmere titt på disse spillene under. Her kan du lære mer om deres teoretiske utbetalingsprosent, maks gevinst, funksjoner og mer. Forhåpentligvis finner du en favoritt til juletia.

Jingle Ways (Red Tiger)

Red Tiger er en av de beste utviklerne på markedet. I år lanserte de Jingle Ways: Megaways slik at norske spillere kunne velge denne tittelen i løpet av julen 2021. Her kan du oppleve multiplikatorer, gratisspinn, jokersymboler, avalanche-funksjonen og mer.

 

Jingle Ways har 6 hjul, opptil 6 rader og 117 649 forskjellige måter å vinne på. Den største gevinsten i spilleautomaten er 10 500 ganger innsats. Utbetalingsprosenten er 95,69 %.

 

Christmas Big Bass Bonanza (Reel Kingdom)

Reel Kingdom har laget mange varianter av braksuksessen Big Bass Bonanza. Denne julen var det på tide med en etterfølger. Denne har navnet Christmas Big Bass Bonanza. 

 

I spilleautomaten skal du isfiske sammen med julenissen i håp om å få store gevinster. Du kan få scatter symboler, vinne free spins, få jokere og mer. 

 

Christmas Big Bass Bonanza har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Maks gevinst er 2100 ganger innsats og den teoretiske utbetalingsprosenten er 95,67 %.

 

Plenty of Presents (Just For The Win)

Det var jammen på tide at Just For The Win lanserte en spilleautomat med tema om juletiden. I skrivende stund er dette deres best rangerte tittel. Det er også en av de mest populære spilleautomaten for øyeblikket. Ikke bare fordi det er jul, men også fordi de har lagd en bra tittel. 

 

Plenty of Present har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Du kan vinne en massiv gevinst på 25 000 ganger innsatsen din. Dette takket være gratisspinn, multiplikatorer, jokere og mer. Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten i Plenty of Presents er 96,15 %.

 

Moon Princess Christmas Kingdom (Play’n Go)

Play’n Go valgte i 2021 å lage en ny variant av den populære tittelen Moon Princess. I skrivende øyeblikket har etterfølgeren blitt 3 ganger så populær. Det er ingen tvil om at Play’n Go har hatt masse suksess ved å lansere Moon Princess Christmas Kingdom.

 

Dette er en Cluster Pays-spilleautomat som har 5 hjul og 5 rader. Den kommer med en maks gevinst på 15 000 ganger innsatsen din, noe som slettes ikke er en dårlig sum. Når det kommer til funksjoner kan du oppleve multiplikatorer, gratisspinn, symboltransformering og mer.

 

Take Santa’s Shop (Betsoft Gaming)

Betsoft Gaming har lenge vært en leverandør av populære titler. I 2020 lanserte de Take Santa’s Shop som raskt ble ettertraktet av spillere fra Norge. Selv om spilleautomat er et år gammel vil du ha massevis av moro mens du hjelper tyven med å stjele noen gaver fra julenissen. 

 

Take Santa's Shop har 5 hjul, 4 rader og 75 gevinstlinjer. Her kan du oppleve gratisspinn, kjøpe deg inn i bonusen, få jokere, klebende jokere og oppleve en funksjon som flytter på symboler. Det meste du kan vinne i Take Santa’s Shop er 359 ganger innsats. RTP er 96,08 %.

 

Oppsummering

 

Jula er en tid for noen en tid å slappe av og for andre er det å bli underholdt, men det som er sikkert er at vi alle skal kose oss. Nå har du blitt kjent med de mest populære juleautomatene i 2021. Vi anbefaler at du gir noen av de en sjanse, da de er rangert som noen av de aller beste.