Nye spilleautomater i juli 2022

Nye spilleautomater i juli 2022

Hvis du er en som er veldig glad i spilleautomater, som de fleste av oss er, så har du mye å se frem til hver eneste måned. Dette er fordi leverandører sørger for å lage nye spill regelmessig. De aller mest populære lanserer ofte en ny tittel hver eneste måned, men det hender at det blir enda flere.

 

De vi skal se nærmere på i denne artikkelen er laget av Play'n Go, Quickspin, Pragmatic Play og Spinomenal. Du har sikkert hørt om flere av disse før, hvis ikke alle. Derfor forstår du sikkert at din nye spilleautomatene kan by på mye spenning og underholdning, samt store potensielle gevinster.

 

De nye spilleautomatene i juli 2022 er:

 

  • Mega Don

  • Slugger Time

  • Wolf Power Jackpot

  • Summer Ways

 

Vi har allerede fått sansen av flere av disse, så du har mye å se frem til.

Mega Don (Play’n Go)

Mega Don er en av de nyeste spilleautomatene som kommer fra Play'n Go. Den handler om den utdødde arten av haier som levde for mange millioner år siden. Det er faktisk skummelt å tenke på at Megalodon kunne bli opptil 18 meter, hadde tenner som var 18 cm lange og at den kunne veie over 100 tonn. Se for deg at denne svømmer rundt i Oslofjorden.

 

Heldigvis kan Mega Don være med på å gi deg noen skikkelig gevinster mens du spinner hjulene, da maks utbetaling er 10 000 ganger innsatsen. 

 

Spilleautomaten har 5 hjul, 4 rader og 1024 gevinstlinjer. I Mega Don kan du se frem til oppgradering av symboler, gratisspinn, jokere og mer. Høyest RTP er 96,20 %.

Slugger Time (Quickspin)

Slugger Time er våres favoritt av spilleautomatene som har blitt lansert i løpet av juli 2022. Her møter du på kriminelle bander som finner sted på Slugger Street. 

 

De har på seg masker av kaniner, kyllinger og klovner. Forhåpentligvis kan du klare å gi juling til noen av disse, så du kan få noen skikkelig gevinster.

 

Quickspin er leverandøren bak spilleautomaten. De har valgt at den skal ha 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Det meste du kan vinne er 22 144 ganger innsatsen din. Slugger Time har funksjoner som multiplikatorer, gratisspinn, jokere og mer.

Wolf Gold Power Jackpot (Pragmatic Play)

Det er ingen tvil om at spilleautomater med tema om ulver har blitt meget populært de siste årene. Det er nettopp derfor Pragmatic Play valgte å lansere en ny variant av deres braksuksess. 

 

Den nye tittelen heter Wolf Gold Power Jackpot. Selv om den på flere måter er lik den originale tittelen, så er dette forsåvidt ikke noe negativt, da det er en av de mest attraktive spillene der ute.

 

Wolf Gold Power Jackpot kommer med grafikk og animasjoner som er behagelig for øynene. Den har 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Det mest attraktive med spilleautomaten er at den nå har fire progressive jackpoter som kan bli vunnet. Dette kan sørge for at du vinner millioner av kroner om du er heldig.

Summer Ways (Spinomenal)

Det er ikke alltid været er som en skulle håpe på i Norge. Derfor kan det hende at han heller vil lønne seg å søke etter sommerfølelsen på en annen måte. Dette er noe leverandøren Spinomenal ønsker at spillere skal kjenne på. Det er nettopp derfor de lanserte tittelen Summer Ways i 2022.

 

Denne spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 243 forskjellige måter å vinne på. Her kan du spise saftig frukt, nyte noen gode drinker og møte på noen vakre damer. Summer Ways byr på funksjoner som gratisspinn, kjøp av bonus, jokere og mer.